Boer smeekt zijn paard om niet te sterven, maar kijk wat ze plotseling met haar been doet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Marek Slodkowski liep op een dag zijn stal binnen toen hij het ondenkbare ontdekte. Zijn paard genaamd Freedom was namelijk vast komen te zitten in een put.

Slodkowski werkt al 13 jaar met paarden, maar zoiets als dit had hij nog nooit meegemaakt. Eerst begon hij de put vol te gooien met hooi in de hoop dat het paard eruit kon klimmen. Helaas werkte dat niet en Slodkowski was genoodzaakt om de brandweer te bellen. De brandweermannen probeerden met man en macht om het paard uit de put te krijgen, maar ze waren niet sterk genoeg. Freedom werd steeds zwakker. “Het komt allemaal goed,” fluisterde Slodkowski in haar oor.

paard

Maar net toen iedereen dacht dat het paard het niet zou overleven, gebeurde er iets bijzonders. Freedom had nog net genoeg kracht over om zelf overeind te komen nadat ze urenlang in de put had gelegen. Slodkowski was verbaasd en zei tegen de dierenarts dat hij echt dacht dat ze het niet zou overleven. Bekijk de geweldige reddingsoperatie hieronder en deel deze video als je blij bent dat paard Freedom is gered!