Iedereen Lachte Deze Boer Uit Toen Hij Het Podium Betrad, Maar Enkele Seconden Later Laat Hij De Jury In Tranen Achter.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is veel moed voor nodig om het aan te durven om op een podium te gaan staan voor een kritisch miljoenenpubliek. We kunnen ons daarom allemaal wel voorstellen hoe Kevin Skinner zich gevoeld moet hebben toen hij het podium van America’s Got Talent betrad.

Toen hij het podium opliep waren de juryleden en het publiek niet bepaald mild voor hem. Ze lachten hem uit vanwege zijn dialect en uiterlijk. Kevin heeft zichzelf leren zingen en gitaarspelen door naar meerdere countryzangers te luisteren, waaronder Garth Brooks.

optreden zanger zang

Maar de jury is streng, sceptisch en niet makkelijk over te halen, dus Kevin moet heel wat in huis hebben wil hij hen overtuigen. Echter, zodra Kevin begint te spelen gebeurt er iets wat niemand in de zaal had zien aankomen, en de juryleden al helemaal niet! De sfeervolle muziek van zijn gitaar vult de zaal en hij begint te zingen. Het wordt meteen duidelijk dat zowel de jury als het publiek spijt hebben van de vooroordelen die ze over Kevin hadden. Hij geeft een buitengewone show weg en blaast daarmee iedereen in de zaal omver. Hij mocht meteen door naar de volgende ronde en vervolgens slaagde hij er in om de hele competitie te winnen: een droom die uitkwam voor deze werkloze en bescheiden boer. Als iemand het verdient, dan is hij het wel!