Ze Maakten Grapjes Over Het Uiterlijk Van Deze Boer, Maar Kijk Hoe Hij Er Tegenwoordig Uitziet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Jason, een boer die bekend staat om zijn lange sik, een strohoed en een gescheurde overall.

Mensen gaven Jason vaak vuile blikken, staarden en konden niet geloven dat een volwassen man er zo onverzorgd uit kon zien. Sommigen noemden het zelfs een Halloween kostuum.

Toen het team van Oprah naar hem keek, wisten ze dat er een knappe man schuilging onder zijn grote, ruige baard. Vriendelijk dat hij was, stemde Jason in met een make-over. Het eindresultaat is verbluffend. De dames in het publiek gaan helemaal los wanneer ze zien hoe knap Jason daadwerkelijk is. En terecht, want hij ziet er fantastisch uit!

cowboyhoed, cowboylaarzen, hoed, laarzen, overall

ZIE OOK: Iedereen lachte deze boer uit toen hij het podium betrad, maar enkele seconden later laat hij de jury in tranen achter.

Wat ik zo mooi vind aan deze make-over is dat ze niet probeerden om Jason’s karakter te veranderen. Hij is nog steeds een echte cowboy, alleen nu iets verzorgder. Hij kreeg een nieuwe cowboyhoed en prachtige cowboylaarzen. Maar nog het allerbelangrijkste is dat Jason tevreden is met de make-over. Hij voelt zich nog steeds zichzelf. De stylisten hielden hier rekening mee toen ze zijn baard aan het bijwerken waren. Ze wilden alleen maar laten zien hoe knap deze man is! Bekijk zijn make-over hieronder.