Maniak Staat Aan De Kant Van De Weg Een Hond Te Slaan, Maar Kijkt Wat Deze Biker Vervolgens Doet.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Van de buitenkant lijkt Brandon op een ruige cowboy, maar met dit verhaal bewijst hij dat je niet iedereen zomaar op zijn uiterlijk moet beoordelen.

Toen Brandon op zijn motor richting het huis van zijn vader reed, zag hij een auto langs de snelweg staan met een man ernaast. De man die naast de auto stond was een arme, kleine hond aan het slaan. Brandon was geschokt toen hij dit in zijn achteruitkijkspiegel zag gebeuren. De walgelijke man gooide de hond aan de kant en reed weg.

De arme hond bleef alleen achter om te sterven. Maar gelukkig keerde Brandon snel om om hem te redden. “En nu heb ik een bijrijder — maak kennis met Mr. DAVIDSON,” schreef hij Facebook. Brandon nam de hond mee op zijn motor, redde zijn leven en gaf hem een tweede kans.

hondendraagtas

Mr. Davidson reed de hele dag op de motor van Brandon mee. Hij was eindelijk veilig. Als Brandon niet op zijn motor rijdt, zingt en schrijft hij liedjes. Mr. Davidson inspireerde hem zelfs om een nummer te schrijven over zijn nieuwe beste vriend!

hondentas

Nadat ze samen een dag op reis waren geweest, besloot Brandon de hond te adopteren. Hij gaf hem een veilig onderkomen dat hij zo hard nodig had.

hondenmand

“Het lijkt erop alsof mijn bijrijder eindelijk rust heeft gevonden,” schrijft Brandon op Facebook. “Zijn buikje is vol en het kussen is inmiddels zijn plek geworden.”

De gelukkige pup woont nu bij Brandon en zijn gezin. Hij heeft eindelijk een baasje gevonden die voor de rest van zijn leven goed voor hem kan zorgen.

hondenkleding

Maar Brandon ging zelfs een stap verder. “Laten we bij elkaar komen om dit op grotere schaal te laten gebeuren. Ik weet dat er veel bikers zijn die van dieren houden, dus waarom gaan we net met zijn allen op pad om verwaarloode dieren in de buurt op te sporen en te redden?”

Omdat Brandon zo geraakt was door zijn ervaring met Mr. Davidson, richtte hij een non-profitorganisatie op genaamd Baaang Bikers Against Animal Abuse National Global.

hondenjasje

Wat is het fijn om te weten dat Mr. Davidson in goede handen is. Ben jij het hiermee eens, vergeet dit inspirerende verhaal dan niet te delen met zoveel mogelijk vrienden op Facebook!

Beluister hieronder het nummer dat Brandon voor zijn nieuwe vriend schreef.