Deze Moeder Zei Tegen Haar Dochter Om Die “Vieze Motorduivel” Niet Te Groeten. Zijn Reactie? Gewoon Perfect!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De motorrijder en vader Luc Perreault maakte een testrit met de motor van zijn moeder toen hij bij een restaurant stopte om wat te eten. Toen hij zijn motor geparkeerd had, zwaaide er een klein meisje naar hem en zei “hallo”. Uiteraard groette Luc vriendelijk terug. Maar de moeder van het meisje trok haar snel weg en zei: “Wij praten niet met vieze, asociale motorduivels,” waarna ze met haar dochter wegliep. Luc was erg verontwaardigd over de gebeurtenis en besloot om een reactie op Facebook te schrijven. Zijn boodschap? Niet vreemd dat meer dan 5 miljoen mensen zijn bijdrage al leuk vonden! Lees het zelf en je zult het begrijpen.

motorrijder

Dit is wat hij schreef:

”Aan het gezin in de rode SUV bij Tom Hortons vandaag.

Ja, ik ben een man van 130 kilo vol met tatoeages die motor rijdt, ik ben een lasser, ik ben luidruchtig, ik drink bier, ik vloek en ik kan eruit zien alsof ik je ziel zou verslinden als je me verkeerd zou aankijken.

Wat jullie niet weten is dat ik al 11 jaar gelukkig getrouwd ben, mijn kinderen noemen me papa, ik heb een universitair diploma, mijn moeder is trots op me en zegt tegen iedereen hoeveel geluk ze heeft gehad met zo’n heerlijke zoon.

Mijn nichtjes en neefjes zijn altijd blij om oom Luc te mogen ontmoeten en toen mijn dochter haar arm brak huilde ik meer dan zij. Ik lees boeken, help mensen en doe alles om onze oorlogsveteranen te steunen.

Dus de volgende keer dat ik je kleine dochter groet en je haar wegtrekt en zegt ”wij praten niet met vieze, asociale motorduivels”, bedenk dat dat je mijn gevoelens kwetst.

En bedenk dat deze ”vieze motorduivel” de eerste persoon zou zijn die in jullie brandende huis zou rennen om jullie dochters goudvis te redden zodat ze niet verdrietig zou hoeven te zijn…

– L.P.”
Wat een fantastische brief waarin goed naar voren komt dat je niemand alleen op zijn uiterlijk moet beoordelen. We hopen dat de moeder van deze dochter het antwoord heeft kunnen lezen en dat het haar stof tot nadenken heeft gegeven. Vergeet niet om dit met je vrienden te DELEN zodat zij ook het briljante antwoord van Luc kunnen lezen!