Deze hond, hamster en 8 vogels zijn de beste vrienden. Neem een bijzonder kijkje in hun leven. Dit is gewoon fantastisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bob de golden retriever is veel meer dan alleen een knappe kop. Hij woont samen met zijn grote familie, die lang niet alleen uit honden bestaat.

Zijn familie bestaat namelijk uit 8 prachtige vogels en een hamster. Samen maken ze de meest gekke dingen mee! Neem in deze foto een bijzonder kijkje in het leven van deze allesbehalve alledaagse familie. Werkelijk waar de meest bijzondere vriendschap die ik heb gezien! Wie had ooit gedacht dat vriendschappen zich op zo’n bijzondere manier vormen? Heb jij ook zo’n plezier gehad aan deze fotoserie? Vergeet dit artikel dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

Dit is Bob de golden retriever

vrienden1

Hij is een echte gangmaker, en altijd vrolijk

vrienden2

Hij houdt er ontzettend van om tijd door te brengen met zijn beste vrienden

vrienden3

Ze doen werkelijk waar alles samen

vrienden4

Selfie met de familie!

vrienden5

bob weet maar al te goed dat zijn vrienden geen wandelende hondenbrokken zijn

vrienden6

Hij houdt er ook van om goed op zijn vrienden te passen

vrienden7

Is dit niet HET schattigste wat je ooit heb gezien?

vrienden8

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!