Ze maakt iedere ochtend koffie en koekjes. Kijk eens wie er dan plotseling door het raam komt kijken… Hartverwarmend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ze hadden allebei een moeilijk leven achter de rug. Toch wisten deze twee zielen elkaar te vinden, en kregen een onafscheidelijke band met elkaar.

Toen Phyllis de Arabische stallion Shag zag, was ze onmiddellijk verkocht. Phyllis kwam net uit een gewelddadige omgeving. Ze is jarenlang mishandeld door haar man, en had dringend een scheiding nodig. Het trauma dat ze hieraan overhield zorgde ervoor dat ze naar de fles greep. Ze belandde uiteindelijk zelfs in de gevangenis. Maar de tijd dat ze opgesloten zat zorgde er tevens voor dat ze haar leven wilde beteren. Ze bezocht iedere dag een boerderij, waar ze op een dag de 3-jarige Arabische stallion Shag kwam ontmoette. Shag kwam uit dezelfde omstandigheden als Phyllis.

paard

Het duurde niet lang voordat ze van Shag begon te houden.

Eenmaal vrij gekomen besteedde ze al haar geld om het paard te kunnen kopen.
Phylis nam Shag met haar mee naar haar boerderij in Canada. shag zorgde ervoor dat Phyllis haar leven wilde beteren. Ze stopte met drinken en vond het geluk terug in haar leven.

Ze zei: “Alles wat nodig was, was de liefde van een paard.”

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...