Hele Buurt Zet Een Stoel In Hun Voortuin Om Een Reden Die Je Diep Zal Raken.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Charlie George, een gewone man uit Houston die is uitgegroeid tot lokale beroemdheid. Mensen zien hem vaak een wandeling maken met zijn honden (en soms met zijn kat), maar sinds dat bij hem de diagnose leukemie is vastgesteld zijn die wandelingen een stuk moeilijker geworden. Charlie kwam hierdoor steeds minder buiten en de buurt merkte dat. Het voelde anders aan, alsof er iets miste. De buurtbewoners wilden absoluut niet dat hun trouwe vriend door zijn ziekte niet meer naar buiten ging, dus besloot één van de bewoners een stoel in zijn voortuin neer te zetten zodat Charlie af en toe kon uitrusten tijdens zijn wandeling.

tuinstoel tuinmeubelen tuin stoel tuinstoelen

De andere buurtbewoners deden onmiddellijk mee met dit vriendelijke gebaar en zo werd “Chairs for Charlie” (stoelen voor Charlie) geboren. Het mag duidelijk zijn dat dit immens veel betekent voor Charlie. Hoewel hij een van de vele mensen is die worstelt met deze verschrikkelijke ziekte, zal hij zich wellicht de meest geliefde persoon voelen dankzij de inspanningen van zijn buren. Dit bewijst maar weer dat een simpel gebaar als dit iemands leven kan veranderen. Ook al voelt hij zich soms zwak, de liefde die hij krijgt van zijn buren geeft hem de kracht om de wandelingen te blijven maken.

Maak in de onderstaande video kennis met Charlie en zie wat de buren voor hem hebben gedaan. We horen graag jouw mening over wat deze buurtbewoners hebben gedaan voor Charlie en wees niet bang om deze ontroerende daad van vriendelijkheid te delen als je vindt dat we meer van zulke mensen nodig hebben op de wereld.