Een klein jongetje begint de bewaker te imiteren. Dan doet de bewaker iets wat mij tot tranen toe liet lachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ben jij ooit op bezoek geweest bij een Europees koninklijk kasteel? Dan zal je waarschijnlijk ook wel de koninklijke bewakers hebben gezien.

Deze mannen staan vaak uren achter elkaar doodstil op hun post. Dit doen ze om de koninklijke post te beschermen tegen nieuwsgierige toeristen. Deze mensen zijn getraind om respectvol met het publiek om te gaan. Toch is het niet slim om deze mensen te treiteren. Althans, behalve als je het kleine jongetje uit de onderstaande video bent. In de volgende video zie je een klein jongetje richting zo’n bewaker lopen in Stockholm, Zweden.

bewaker

Hij begint de bewaker te imiteren. Je zou denken dat de desbetreffende man het jongetje duidelijk maakt dat hij moet stoppen, maar in plaats daarvan doet hij iets wat niemand verwacht had. De bewaker begint namelijk zelf het jongetje te imiteren! Ik kreeg een grote glimlach op mijn gezicht toen ik deze video voor de eerste keer zag. Het mooiste van de hele video vind ik dat het kleine jongetje een paraplu gebruikt om te doen alsof het het geweer van de bewaker is.

Ik durf te wedden dat dit jongetje deze ervaring nooit meer zal vergeten!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.