Hij Probeert Deze Puppy Zonder Enige Reden Te Schoppen, Maar Dan Gebeurt Er DIT…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een beveiligingscamera heeft vastgelegd hoe een man een puppy probeert te schoppen, maar vervolgens krijgt wat hij verdient!

Je moet wel erg zwak zijn om een onschuldige hond te schoppen en in deze video krijgen we exact zo iemand te zien. We zien hoe een man een internetcafé binnen rent om vervolgens een hond te schoppen, zonder dat daar enige aanleiding voor is. Maar nadat zijn poging is mislukt, moet je zien wat er gebeurt – het is de perfecte revanche.

De man valt namelijk zelf op de harde tegels van het café. Je kunt goed zien dat hij behoorlijk wat pijn heeft nadat hij zijn evenwicht verloor toen hij de hond probeerde te schoppen. Deze opname werd al meer dan 225,000 keer bekeken in slechts een paar dagen.

beveiligingscamera

ZIE OOK: Een jongen vindt het nodig om stenen te gooien naar twee onschuldige honden, maar dan gebeurt er DIT!

Iemand die geen respect heeft voor anderen, of het nou een tweevoeter of viervoeter is, verdient het om hard onderuit te gaan. Denk jij dat deze man ooit nog een poging zal wagen om een dier te mishandelen? Vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je ook vindt dat deze man zijn les heeft geleerd. Zoek nooit ruzie met mens beste vriend!

Volg ons op Facebook: