Moeder Loopt Een Winkel Binnen, Maar De Caissière Voelt Aan Dat Er Iets VRESELIJK Mis Is…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Rebecca Montano, de caissière van een winkel in Avado, Verenigde Staten, was op een rustige zondag aan het werk toen er een klant met een baby binnenkwam.

Het bleek een vrolijke moeder te zijn en vanwege het feit dat Rebecca dol is op baby’s, probeerde ze even contact te maken met de baby. Maar dan valt Rebecca nog iets op. Ze ziet dat de moeder een glazige blik in haar ogen heeft en ze lijkt ook erg afwezig te zijn.

Rebecca werd steeds ongeruster, vooral toen de moeder hevig met haar hoofd begon te bewegen. “Ze was compleet de weg kwijt, dus leek het me beter om de baby over te nemen. Het voelde niet goed,” vertelt Rebecca. Zonder te aarzelen pakte Rebecca de baby in haar armen.

beveiligingscamera

GERELATEERD: Dit lijkt een normale supermarkt, maar wanneer de lichten uitgaan gebeurt er iets ongelooflijks!

Ze zag dat de moeder op het punt stond om flauw te vallen, dus zorgde ze ervoor dat de baby veilig was. Veel mensen vinden haar actie fantastisch, maar zelf vindt ze het niet meer dan logisch. Rebecca wilde simpelweg voorkomen dat de baby gewond zou raken door de val van de moeder. En geef haar eens ongelijk, want wie weet wat er met de baby gebeurt zou zijn al de moeder echt zou zijn gevallen.

Gelukkig, en dankzij deze heldhaftige caissière, zijn de moeder en haar baby veilig. De twee hebben elkaar later opnieuw ontmoet en de moeder heeft Rebecca ontzettend bedankt voor wat ze gedaan heeft. Bekijk de beelden van de bewakingscamera hieronder.