Hij Maakt Zijn Riem Vast Aan Een Deurscharnier. De Reden? Dit Kan Je Leven Redden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je hoopt het natuurlijk nooit mee te maken, maar als er indringers aanwezig zijn op je werkplek is het wel zo handig om te weten wat je juist wel en niet moet doen.

In deze video laat veiligheidskundige Bill Stanton zien wat je het beste kunt doen als er indringers aanwezig zijn op je werkplek. Het is triest dat we het hier nog over moeten hebben, maar het is beter om goed voorbereid te zijn in geval van nood. Bill vertelt dat je eerst op zoek moet gaan naar een uitgang om het gebouw te verlaten.

Als dit niet mogelijk is, kun je beter een goede verstopplaats zoeken – maar stop daar niet. Probeer de deur te barricaderen met zoveel mogelijk items die je kan vinden. Denk hierbij aan bureaustoelen en tafels. Als zelfs dit onmogelijk is, kun je altijd nog een riem gebruiken.

inbraakbeveiliging, beveiligen tegen inbraak, alarmsysteem, beveiliging tegen inbraak, deurbeveiliging

ZIE OOK: Hij buigt een vork en zet het tussen de deur. Minuten later? Een geniaal deurslot systeem!

Ik wist niet dat dit een optie was, maar Bill demonstreert hoe je een riem vast kunt maken aan een deurscharnier zodat de indringers niet naar binnen kunnen. Je kunt ook proberen om het brandalarm te triggeren door een vlammetje onder het brandalarm te houden. Dit kan afschrikkend werken op indringers. Bekijk alle tips in het onderstaande filmpje. Vergeet deze belangrijke veiligheidsvideo niet te delen met je vrienden op Facebook – het kan levensreddend zijn!

Meer handige tips? Like ons en mis niks!