Hij begreep niet hoe een bevalling moest voelen. Maar als hij deze ‘simulator’ uitprobeert? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het blijft een eeuwig vraagstuk voor mannen. Hoe voelt de bevalling van een vrouw nou precies?

Al voor zo lang we het ons kunnen herinneren horen mannen hoe pijnlijk een bevalling wel niet is. Er is echter één probleem: We kunnen ons totaal geen voorstelling maken hoe het moet zijn. Maar wat als ik jullie zou vertellen dat er een simulator bestaat die het gevoel van een bevalling bijna perfect kan simuleren. Zou jij het doen? Dit experiment is al een keer uitgeprobeerd op de Nederlandse televisie door het NPO programma ‘Proefkonijnen’. Maar wat de man uit de volgende video besloot te doen voor zijn vrouw is ware liefde.

Schermafbeelding 2016-08-26 om 15.42.16

Na jaren achtereen teleurgestelde gezichten gezien te hebben op moederdag, besloot deze man wel iets heel bijzonders te doen voor zijn vrouw. Al meerdere jaren achtereen hadden de man en zijn vrouw de discussie over de geboorte van kinderen. De man had tot het moment van deze video altijd volgehouden dat het wel mee zou vallen. Toch besloot hij door het vuur te gaan voor zijn vrouw, en deze ervaring zelf te ervaren. Het ziet ernaar uit dat hij dit niet snel nog een keer zal doen..

Dus claimt jouw aanhang dat het allemaal wel mee zou vallen? Laat hem dan zeker deze video even zien! Geloof me, een bevalling is een stuk pijnlijker dan sommige mannen zeggen.