Moeder begroet haar pasgeboren tweeling, maar wanneer ze beter kijkt en DIT ziet? Ik ben sprakeloos.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

“Het instinct van een moeder is een wonder uit de natuur.” Dat is het motto van Babi Mild. Babi Mild is een internationaal bedrijf dat zich inzet voor het welzijn en zorg van pasgeboren baby’s en hun moeders.

Ze proberen met hun advertenties en videos moeders over de hele wereld te inspireren en kracht te geven. De volgende reclame doet dat op een bijzonder emotionele manier. Wanneer de reclame begint merk je vrijwel direct op dat er iets goed mis is. Een tweeling ligt naast elkaar in een ziekenhuisbed, totdat één van hen plotseling niet meer beweegt. Er valt een stilte in de kamer. De vader en dokter realiseren zich dat er niets meer gedaan kan worden voor het kind. Maar dat stopt moeders niet! Ze pakt haar pasgeboren zoon voorzichtig op, waarna ze aanmoedigende woorden fluistert in zijn oor.

zwanger

“Slaap je? Wordt maar wakker lieverd.” Haar traan valt op de schouder van haar kleine. Hij voelt de warmte en hartslag van zijn moeders lichaam. Houdt je tissues maar vast bij de hand. Maar dat is nog niet alles. Alle moeders zullen het ermee eens zijn dat het grootste wonder van het leven onze kinderen zijn. Deze video is inmiddels al honderdduizenden keren bekeken. Het laat de relatie tussen een moeder en haar kind op een prachtige manier zien.