Hij kust zijn vrouwtje na een pijnlijke bevalling. Maar kijk als de camera uitzoomt…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Voor degenen die nog steeds denken dat dieren geen emotionele gevoelens kunnen hebben.. De volgende video is daarvan het levende bewijs!

Na een nogal zware bevalling was de moederhond uit de volgende video compleet uitgeput. Terwijl haar pasgeboren puppy’s zich naar voren dringen om wat melk te bemachtigen, kan deze arme mama niets anders dan op haar zij liggen en uitrusten. Maar juist op het moment dat je medelijden begint te krijgen met deze moeder hond, komt de vader aangelopen. Teder en met duidelijk veel affectie voor de moeder komt hij langzaam naar haar toe, om vervolgens haar neusje te likken om haar zo wat aangenamer te laten voelen.

bevallen

Terwijl de kinderen hun buikje vol eten, delen moeder en vader dit prachtige moment met elkaar. Het is moeilijk te geloven dat er nog steeds mensen zijn die denken dat honden geen liefde kunnen voelen. Na het bekijken van deze video ben ik in ieder geval volledig overtuigd! Bekijk de video hieronder en vergeet deze niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook.

Dopo un parto lungo e faticoso, questo si che è vero amore <3

Geplaatst door Mark Twenty op dinsdag 31 mei 2016