Mama bevalt van een drieling. Maar 7 maanden later vertellen de artsen iets ONGELOOFLIJKS!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Julie en David ontmoetten elkaar op een blind date, werden verliefd en trouwden in 2012. De opeenvolgende 18 maanden probeerde het koppel zwanger te raken, maar tevergeefs.

Vandaar dat het hoopvolle koppel begon aan een speciaal fertilisatieprogramma. Met succes! In maart 2014 verwelkomden Julie en David een drieling, waarvan een zeldzame identieke tweeling. Maar dat was nog niet alles. De tweeling ontwikkelde het twin-to-twin transfusie syndroom in de baarmoeder. Dit kan dodelijk zijn omdat de ene baby teveel bloed krijgt, terwijl de andere juist te weinig krijgt. Na een succesvolle operatie zette Julie de drieling drie maanden te vroeg op deze wereld.

drieling

Ondanks het onzekere begin herstelden de jongens perfect en werden met de dag gezonder. Na verloop van tijd was het koppel zo enthousiast over de jongens, dat ze opnieuw probeerde zwanger te raken. Als het ook dit keer niet zou lukken op een natuurlijke manier zouden ze binnen zes tot negen maanden opnieuw voor kunstmatige inseminatie gaan.

Maar zo’n 7 maanden na de bevalling van de jongens was Julie aan het shoppen toen ze plotseling erg misselijk werd. Eerst zocht ze er niet veel achter, maar eenmaal thuisgekomen toen ze thuis naar de badkamer ging wachtte haar een verrassing die hun gezin voorgoed zou veranderen.

Dit zijn David en Julie. Ze ontmoetten elkaar op een blind date, waarna ze trouwden in 2012.

drieling1

Na een fertilisatieprogramma ontdekte Julie dat ze zwanger was van een drieling – waarvan 1 identieke tweeling.

drieling2

Echter wilden David en Julie nog een baby.

drieling4

De eerste keer dat Julie zwanger werd, duurde het ongeveer twee jaar. Deze keer duurde het slechts een maand.

drieling5

Emily en Eliza werden geboren op 18 april 2015.

drieling7

Plotseling had het gezin vijf kinderen, allemaal jonger dan veertien maanden.

drieling8

Bekijk het indrukwekkende verhaal van dit koppel in de onderstaande video en DEEL dit bericht met je vrienden en familie op Facebook!