Hij Vult Zijn Lego Bouwwerk Met Beton. Wanneer Hij Klaar Is? Ik Wil Dit Ook In Mijn Huis!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er bestaat een grote kans dat je als kind zijnde met LEGO hebt gespeeld. Misschien bouwde je LEGO huizen, volledig ingericht met LEGO keukens, woonkamers en slaapkamers. Als je uren zoet bent geweest met dit speelgoed, dan ben je vast niet de enige. Het volgende project bewijst dat je als ouder zijnde nog prima met LEGO kan spelen. Het is echt niet alleen speelgoed voor kinderen! Het enige wat je nodig hebt is een zak beton en veel, heel veel blokjes om zo je eigen meubelstuk te maken voor in huis. Tegenwoordig zien we veel DIY projecten die gemaakt zijn van beton, maar we hebben eerlijk gezegd de combinatie van beton en LEGO nog nooit eerder gezien.

lego-tafel

Bekijk in de onderstaande video hoe de mensen van HomeMade Modern demonstreren hoe je een chic meubelstuk zelf in elkaar kan zetten door gebruik te maken van beton en LEGO. Nadat je het bouwwerk in elkaar hebt gezet, laat je het een nachtje staan voordat je begint met afbouwen. Het resultaat is niet alleen heel creatief, maar ook nog eens een leuk meubelstuk voor in je huis.

Je gasten zullen zich gegarandeerd afvragen hoe je dit hebt gemaakt. Dit project is zo cool, zowel voor jong als oud en het is nog simpel ook! Na het zien van deze video ga ik even aan mijn ouders vragen of ze mijn oude legoblokjes nog ergens hebben liggen zodat ik dit kan maken. Ik wed dat je naast dit nog veel meer andere dingen kan creëren door gebruik te maken van deze techniek. Wat zou jij maken?