Dit Werd Uitgeroepen Tot De Beste Seniorenwoning Van Amerika. Wacht Tot Je De Binnenkant Ziet. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer het tijd is om met pensioen te gaan, hebben velen verschillende visies over hoe hun leven eruit zal gaan zien.

Ben je van plan om te gaan ontspannen of wil je juist actiever worden? Welke hobby’s pak je weer op? Al deze vragen variëren van persoon tot persoon, maar er is één noodzaak waar we allemaal baat bij hebben: een comfortabel en toegankelijk huis.

Architect Jon Nystrom ontwierp en bouwde zijn huis net op tijd voor zijn pensioen, en maakte het zo goed dat hij een prijs won voor de beste seniorenwoning van 2013. Jon woont samen met zijn vrouw Nancy in deze seniorenwoning van ruim 180 vierkante meter. Nystrom zegt dat hij er altijd van gedroomd heeft om zijn eigen huis te bouwen, en nu kreeg hij eindelijk de kans.

seniorenwoning, seniorenwoningen, woning voor ouderen, aanpassingen in huis voor ouderen, badkamer voor ouderen, douche voor ouderen, senioren badkamers, badkamer senioren, aangepaste badkamer, aangepaste woningen, luxe seniorenwoningen, wonen voor senioren

ZIE OOK: Hij wilde niet dat zijn ouders in een verzorgingshuis gingen wonen, dus bouwde hij dit huis. Briljant!

Hij ontwierp het zo dat het huis weinig onderhoud nodig heeft, terwijl ze over alles beschikken wat ze nodig hebben. Het huis bevat een slaapkamer, keuken, tweede slaapkamer en twee badkamers. Daarnaast heeft het huis een grote achtertuin met zwembad, een terras en ruimte voor een hulpverlener. Ideaal om je oude dag in door te brengen! Bekijk de onderstaande video om een rondleiding te krijgen door het huis. Zou jij in deze seniorenwoning willen wonen? Laat het weten in de reacties op Facebook.