Een Groep Jongens Was Aan Het Graven In Hun Tuin Toen Ze Een Ongelooflijke Ontdekking Deden.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ben je ooit in je tuin of ergens anders gaan graven in de hoop dat je een bijzondere ontdekking doet die je stinkend rijk zal maken? Misschien vind je wel onderdelen van een verloren stad of een nieuw soort dinosaurus! Als ik hier aan denk krijg ik spontaan zin om te gaan graven, zeker als ik het volgende bizarre verhaal hoor. Een groep jongens uit Californië was aan het graven in hun tuin toen ze een bizarre ontdekking deden. Ze kwamen iets groots en iets van metaal op het spoor en terwijl ze doorgingen met graven, vonden ze een ongelooflijk kostbare Ferrari.

kostbare auto

De jongens vonden een groene Ferrari Dino 246 GTS onder de grond. De familie, die net in het huis was komen wonen, belde de autoriteiten. Een team van onderzoekers kwam en de auto werd opgegraven.

ferrari

Nu is de grote vraag: hoe is de auto daar terechtgekomen? Blijkbaar had een man zijn auto laten stelen door ingehuurde dieven, zodat hij aanspraak kon maken op zijn verzekering.

auto begraven voor verzekering

De Ferrari werd later door een monteur opgekocht voor een bedrag van tussen de $5,000 en $9,000. Hij wist de auto te herstellen en tegenwoordig doet hij zelfs mee aan autoshows.

auto opgekocht door autohandelaar

Motor

auto opkopen

klassieke ferrari

Ferrari Dino GTS