Beer Ontdekt Een Zwembad. Zijn Reactie? Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De meeste mensen zouden bang worden als ze een grote beer in hun zwembad zagen zwemmen, maar voor Carl Bovard is dit de normaalste zaak van de wereld.

Hij woont in Melrose, Florida met twee beren en moedigt hen maar al te graag aan om een verfrissende duik te nemen in zijn zwembad. In Florida kan het immers erg warm worden en als je dan ook nog eens een dikke vacht hebt, zoek je al snel een manier om af te koelen. Bruiser de beer weet als de beste hoe je lol kunt hebben in de zon. De Syrische bruine beer zoekt namelijk graag afkoeling in het zwembad van Single Vision Wildlife Sanctuary in Florida. Daar wordt hij veilig opgevangen. Single Vision Wildlife Sanctuary is een non-profit stichting die een veilig thuis biedt voor exotische dieren.

zwembad villa in florida resort

ZIE OOKHoe deze hond reageert op het water in het bubbelbad is absoluut onbetaalbaar!

In de video die Carl heeft gedeeld op zijn YouTube kanaal, zien we de beer spelen alsof het een kind is! Hij klimt vrolijk de trap van het zwembad op en duikt maar al te graag het water in. Hij zwemt wat rond en speelt met het water — en het ziet ernaar uit dat hij de beste dag van zijn leven heeft!

Even later komt hij uit het water om gedag te zeggen tegen de cameraman voordat hij weer eens besluit om een verfrissende duik te nemen in het zwembad. Heb je ooit iets zoals dit gezien?! Ik absoluut niet! Bekijk hieronder de vrolijke beer in actie en als Bruiser de beer je heeft laten lachen, aarzel dan niet om deze video te delen met vrienden op Facebook — het zal gegarandeerd een grote glimlach op hun gezicht brengen!

Volg ons op Facebook: