Hij Verplaatste 4 Witte Keukenkasten Naar Zijn Slaapkamer. Wat Hij Ervan Maakte? Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We weten allemaal dat je veel creatieve dingen kunt doen met een paar simpele Ikea meubelen, maar wat deze man heeft gemaakt met een paar witte keukenkasten overtreft toch echt alles.

Het bijzondere aan dit project is dat het eigenlijk heel eenvoudig zelf te maken is. Het vereist niet al te veel timmerwerk; het enige wat je hoeft te doen is een paar witte Ikea kasten in elkaar te zetten.

Het idee van een opslagruimte onder een bed is niet nieuw, maar deze bijzondere “Ikea hack” beschikt tevens over een nuttige kruipruimte en slimme elektrische verbeteringen onder het bed. Het eindproduct is een moderne en functionele toevoeging aan het interieur.

goedkoop bed

ZIE OOK: Wanneer je ziet wat deze man met zijn bank doet, wil je er zelf ook een!

Dit bed past in elke slaapkamer, vooral omdat het meer lijkt op een onderdeel van het huis dan op een meubelstuk. Bekijk hieronder hoe hij aan de slag gaat met dit leuke project… het eindresultaat wil je niet missen! Wat vind jij van dit functionele bed? Zou jij er een willen hebben? Laat het weten en vergeet dit ideetje niet te delen met alle klussers en creatievelingen op Facebook!

Volg ons op Facebook: