Ze Pakt Een Schaar En Knipt In Een Oude Trui. Het Eindresultaat? Ik MOET Er Een Maken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Meestal doe ik niets meer met mijn oude truien en blijven ze jaren in de kast liggen… maar toen ik dit creatieve project tegenkwam, besloot ik mijn oude truien toch maar even uit de kast te halen!

Nu het weer kouder begint te worden, hebben we een originele manier gevonden om oude truien nieuw leven in te blazen… en het is zo makkelijk! Want waarom zou je geld uitgeven aan een leuke muts terwijl je er ook zelf een kan maken? In de onderstaande video laat YouTube mode goeroe AndreasChoice zien hoe je een creatieve doe-het-zelf beanie maakt. Het leuke aan dit project is dat je in no time veel verschillende mutsen kan maken in allerlei kleuren en patronen.

beanie muts

Alles wat je nodig hebt is een (oude) trui, stevige lijm of een lijmpistool en een schaar. Bekijk in de handige tutorial hieronder hoe ze een oud kledingstuk omtovert tot een stijlvolle beanie! Ben jij van plan om zo’n lekkere warme muts te gaan maken voor de winter? Laat het weten en vergeet dit creatieve doe-het-zelf project niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: