Met twee bakstenen en een bloempot bespaarde hij veel geld op zijn verwarmingskosten.. Iedereen moet dit zien!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat ik heel erg merk is dat energiekosten de laatste jaren enorm stijgen. We houden natuurlijk allemaal van een heerlijk verwarmd huis, maar hebben natuurlijk geen zin op een torenhoge rekening die op de mat komt.

Nu is een kachel een luxe die niet veel mensen in huis hebben. Tenslotte heeft niet ieder huis een schoorsteen, en heeft het dus geen zin om een kachel te installeren in huis. Maar wat als ik je zou vertellen dat je met slechts 3 dingen een eigen stookkacheltje kan maken? Nu denk je vast en zeker: Maar dat kan toch niet?!
Dan zou ik je even moeten onderbreken, want het is namelijk ontzettend namelijk!

schermafbeelding-2016-10-12-om-11-20-13

Wij Nederlanders houden er natuurlijk van om te besparen op de energierekening. En wat is er nou beter om geld te besparen als de thermostaat volledig uitstaat? Dat klinkt in ieder geval als muziek in mijn oren.

Onze vrienden van ‘Handig’ hebben een geniale oplossing bedacht waarmee je met een bloempot, waxinelichtjes en twee bakstenen je eigen kacheltje in huis kan maken!
In de volgende video wordt het stapsgewijs uitgelegd. Kijk maar eens mee!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt