Zijn telefoonbatterij raakte altijd snel leeg. Maar door deze 3 tips had hij daar NOOIT meer last ab

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer een smartphone intensief wordt gebruikt, heeft dit invloed op de levensduur van de batterij.

Sommige toestellen hebben al moeite om het einde van de dag te halen, zoals bij mij het geval is. Daarom is het belangrijk om zo zuinig mogelijk om te gaan met de beschikbare energie, zodat men bereikbaar blijft op de momenten die ertoe doen. Om het intensieve verbruik van de smartphone in de hand te houden, zijn er om te beginnen via de app stores diverse apps te downloaden, zowel gratis als betaald. Deze analyseren en beheren de lopende processen, waarmee alleen datgene draait dat nodig is. Nu begrijpen we best dat niet iedereen geld wilt uitgeven aan apps om je batterij te besparen.

schermafbeelding-2016-10-14-om-10-50-01

Niet altijd zijn apps afgesloten en draaien deze nog door op de achtergrond. Het ‘open’ laten staan van apps verbruikt veel energie. Sluit openstaande applicaties af als deze niet meer in gebruik zijn en start af en toe de telefoon opnieuw op. Ongebruikte applicaties die (bijna) niet gebruikt worden, kunnen het beste van de smartphone worden verwijderd. Het verwijderen van deze applicaties zorgt ervoor dat het RAM-geheugen minder vol zit, waardoor er minder energie verbruikt wordt.

Onze goede vrienden van ‘Handig’ verwennen ons weer met een aantal geweldige tips om je batterij zo lang mogelijk te laten draaien.

Je kan je ook HIER rechtstreeks op het kanaal abonneren. Op deze manier blijf jij altijd op de hoogte van de handigste tips!

BONUSTIP: Laadt je batterij nooit op als deze al volledig opgeladen is. Dit zal de levensduur van je telefoon duur komen te staan.