Zijn telefoonbatterij raakte altijd snel leeg. Maar door deze 3 tips had hij daar NOOIT meer last ab

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wanneer een smartphone intensief wordt gebruikt, heeft dit invloed op de levensduur van de batterij.

Sommige toestellen hebben al moeite om het einde van de dag te halen, zoals bij mij het geval is. Daarom is het belangrijk om zo zuinig mogelijk om te gaan met de beschikbare energie, zodat men bereikbaar blijft op de momenten die ertoe doen. Om het intensieve verbruik van de smartphone in de hand te houden, zijn er om te beginnen via de app stores diverse apps te downloaden, zowel gratis als betaald. Deze analyseren en beheren de lopende processen, waarmee alleen datgene draait dat nodig is. Nu begrijpen we best dat niet iedereen geld wilt uitgeven aan apps om je batterij te besparen.

schermafbeelding-2016-10-14-om-10-50-01

Niet altijd zijn apps afgesloten en draaien deze nog door op de achtergrond. Het ‘open’ laten staan van apps verbruikt veel energie. Sluit openstaande applicaties af als deze niet meer in gebruik zijn en start af en toe de telefoon opnieuw op. Ongebruikte applicaties die (bijna) niet gebruikt worden, kunnen het beste van de smartphone worden verwijderd. Het verwijderen van deze applicaties zorgt ervoor dat het RAM-geheugen minder vol zit, waardoor er minder energie verbruikt wordt.

Onze goede vrienden van ‘Handig’ verwennen ons weer met een aantal geweldige tips om je batterij zo lang mogelijk te laten draaien.

Je kan je ook HIER rechtstreeks op het kanaal abonneren. Op deze manier blijf jij altijd op de hoogte van de handigste tips!

BONUSTIP: Laadt je batterij nooit op als deze al volledig opgeladen is. Dit zal de levensduur van je telefoon duur komen te staan.

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!