Dit Ballet Duo Danst Op Het Podium, Maar Even Later Maken De Juryleden Iets Mee Wat Ze Nog Nooit Gezien Hebben!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen het duo dat hieronder te zien is met hun auditie tijdens Asia’s Got Talent het podium betrad, leken de juryleden geïnteresseerd te zijn in hun optreden, maar niet overdreven enthousiast.

De dansroutine van dit duo lijkt op het traditionele “pas de deux,” maar na een paar minuten zijn de juryleden gechoqueerd door wat ze zien!

Mocht je niet thuis zijn in de danswereld; ‘Pas de deux’ is een dansstijl in ballet en wordt doorgaans door één man en één vrouw uitgevoerd.

ballet dans

Het wordt ook wel duet genoemd. Een ‘pas de deux’ bestaat doorgaans uit het entrée, adagio, twee variaties (een voor iedere danser), en een coda (slotstuk). In de moderne dans komen ook wel eens pas de deux voor met twee mannen of twee vrouwen. Bekijk de dansroutine van dit ballet duo in de video hieronder. Let vooral op hun ongelooflijke flexibiliteit en kracht — ik weet zeker dat je net zo enthousiast zult zijn als wij toen we dit getalenteerde duo zagen optreden! Ben jij zelf fan van ballet of ken je iemand die aan ballet doet? Vergeet dit fantastische optreden dan niet (met hen) te delen op Facebook.