Het lijkt op een normaal zwembad, maar een badmeester zag DIT gebeuren. Ik zou dit nooit hebben gezien. Wow!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen ik deze video voor het eerst zag, kreeg ik direct een nieuw beeld van het werk dat strandwachten en badmeesters doen.

De video duurt niet lang en laat zien hoe snel zij iemand van verdrinking redden. Gelukkig voor de jonge jongen in het zwembad zag de badmeester net op tijd dat hij in gevaar was. Als je goed naar het jongetje blijft kijken dan zie je zijn armen hoog boven zijn hoofd uitsteken. Het ziet eruit alsof hij iets probeert vast te grijpen. Helaas verdrinken er per jaar nog steeds honderden kinderen in een zwembad, veelal in residentiële zwembaden waar geen strandwachten aanwezig zijn.

badmeester

Ben je een ouder, dan is het verstandig om je kinderen constant in de gaten te houden, vooral als ze onder water gaan. Als je naar het residentiële zwembad gaat, let dan goed op de handelingen zoals reddingsmiddelen en veiligheidsvoorschriften. Bekijk hieronder hoe de badmeester het jongetje wist te redden en vergeet deze belangrijke video niet te delen met je vrienden, zeker nu de zomer er weer aankomt!