Ze wilde van die hardnekkige vlekken in het toilet af. Wat ze daarvoor gebruikt? ZO handig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als er één ding is waar ik het minst naar uitkijk, dan is dat het schoonmaken van het toilet. Vooral als je te maken hebt met die hardnekkige vlekken die er maar moeilijk uit gaan.

Maar daar hoef je niet meer over in te zitten; ik heb namelijk de ideale tip om je toilet er weer als nieuw uit te laten zien. En daar is slechts één ingrediënt voor nodig: azijn. Mineraal vlekken kunnen ervoor zorgen dat de wc-pot er bruin en roestig uit komt te zien. Dit betekent natuurlijk niet dat je direct naar de winkel moet gaan om een nieuwe toiletpot aan te schaffen. Het is gewoon tijd om even goed schoon te maken. Zorg er wel voor dat je enigszins voorbereid bent. Denk hierbij aan een handdoek, een schrobber en natuurlijk het ingrediënt dat in de video wordt getoond.

azijn

Geweldig om te zien hoe je met slechts 1 middeltje je toilet er als nieuw uit kan laten zien. Heb jij ook een handige (of betere) manier om de badkamer of toilet schoon te krijgen? Laat het weten in de reacties en vergeet deze handige tip niet te delen met je vrienden op Facebook!