Vader hoort geschreeuw uit de badkamer komen. Wanneer hij zijn camera pakt en naar binnen gaat? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het zijn vaak de kleine dingen in het leven die het meest voor ons betekenen. Vooral bij kinderen. Neem bijvoorbeeld een heerlijk groot bubbelbad waar je met al je speelgoed in kan spelen.

Dat is toch de ultieme droom? Dat is precies wat het jongetje uit onderstaande video dacht. Hij had echter niet verwacht dat er ook iets bestond als ‘teveel bubbels’. Hij heeft wel de droom van een hele hoop kinderen in de wereld waargemaakt. Iets waar ik als kleine jongen ook altijd van droomde. In de volgende video maken we kennis met een vader die op een dag iets teveel gegiechel uit de badkamer hoorde komen. Hij besloot een kijkje te nemen, met de camera paraat!

badkamer

In de badkamer zit zijn zoontje Kaylen in bad. Op het moment waarop papa de badkamer binnenloopt om te kijken wat er aan de hand is, wordt al snel duidelijk waarom er zo gelachen werd! “Wat is er gebeurd, Kaylen?!” vraagt papa terwijl hij en zijn moeder proberen hun lach in te houden. Deze video bracht niet alleen een grote glimlach op mijn gezicht, het straalt ook zoveel liefde uit en dat maakt ons gewoon ontzettend vrolijk.