De husky denkt dat hij in bad mag. Maar wanneer zijn baasje ‘nee’ zegt? Onbetaalbaar!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De meeste honden en katten kijken behoorlijk op tegen hun wekelijkse bad. Het is daarom ook niet zo vreemd dat er vaak tegengestribbeld wordt bij dit karweitje. Vooral bij katten wordt dit ervaren als een GROOT probleem. Zelf heb ik wel eens de tand afdrukken in mijn armen zien staan. Niet bepaalt fijn kan ik je vertellen.

Echter, er zijn natuurlijk ook honden en katten te vinden die helemaal verzot zijn op de wekelijkse wasbeurt. De husky uit de volgende video is daar een perfect voorbeeld van. Zijn naam is Zeus, en wil maar één ding: In bad! Zelfs als het tijd is voor Zeus zijn dagelijkse wandeling wil hij niets liever dan lekker gewassen worden. Maar wat er gebeurt wanneer de husky vraagt om een bad, maar zijn baasje hier niet mee instemt?

husky

Deze video is geweldig, en wel om twee redenen: 1. Honden zijn gewoon ontzettend leuk, speels en liefdevol. En de tweede, en zeker niet de minste: Er gaat toch niets boven een discussie voeren met een huisdier die je niet eens kan verstaan, behalve aan zijn lichaamshouding.

Bekijk de hilarische reactie van Zeus in de onderstaande video.