Een Moeder Ontdekte Waarom De Mouwen Van Een Rompertje ZO Gemaakt Zijn… GENIAAL!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je zelf een baby hebt of wel eens een luier verschoont, dan is dit trucje echt handig om te weten!

Wanneer een baby zijn luier vol heeft en je moet deze verschonen, dan wil het nog wel eens voorkomen dat de ontlasting overal in het rompertje terecht komt. Normaal gesproken trek je dan de romper over het hoofdje van je baby heen, maar het grote risico hierbij is dat de ontlasting zich kan verspreiden over het hoofdje. Niet echt prettig natuurlijk en al helemaal niet hygiënisch. Maar wist je dat dit veel makkelijker kan? Misschien kende je deze truc al, maar als dat niet het geval is dan gaat er serieus een wereld voor je open! In plaats van dat ze de romper op de standaard manier losmaakt, gebruikt ze een handig trucje.

Wij bedoelen dus dit gedeelte bij het rompertje:

babyromper, baby rompertjes, baby romper, rompers, rompertjes, rompertjes lange mouw, romper lange mouw, rompertjes baby

ZIE OOK: Deze arts laat een ONGELOOFLIJKE methode zien om een huilende baby binnen 1 seconde te kalmeren!

Dit zou iedere ouder moeten weten, want deze truc kan je een hoop schoonmaakwerk besparen! Daarnaast is deze manier gewoon veel handiger. Bekijk in de onderstaande video hoe je dit precies doet en vergeet dit handige filmpje niet te delen met alle ouders op Facebook – ik weet zeker dat zij er veel baat bij zullen hebben!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!