Neem Dit Briljante Product Mee Naar Het Strand Zodat Je Het Zand Daar Kan Laten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wie houdt er niet van een lekker dagje strand? Ik ken misschien twee mensen die er niet van houden, maar ze delen allebei dezelfde mening: ze hebben een verschrikkelijke hekel aan dat plakkerige zand dat overal zit na een dagje strand. Zelfs mensen die het wel leuk vinden om naar het strand te gaan vinden het irritant dat je na afloop een hele zandbak meeneemt in de auto en zelfs in huis. Weken later vind je nog overal zandkorrels en dat is wel het laatste wat je wilt! Gelukkig hebben we een truc gevonden om makkelijk en snel van dat plakkerige zand op je lichaam af te komen: babypoeder.

babypoeder talkpoeder

Hoe het werkt? We leggen het even uit: wat er simpelweg gebeurt is dat het babypoeder vocht uit je huid verwijderd en ervoor zorgt dat het zand gemakkelijk loskomt. Zodra je het probeert, zul je nooit meer naar het strand gaan zonder babypoeder mee te nemen. Vind je babypoeder maar een chemisch product, dan kan je ook voor het natuurlijke alternatief gaaf: maisbloem. Dus ben je na een dagje strand klaar om naar huis te gaan, doe dan even wat babypoeder op je handen, armen, benen, enz. en het zand zal meteen loskomen.

Dit is eigenlijk zo logisch dat ik niet snap waarom ik hier niet eerder aan heb gedacht! Wist jij al van deze tip af? Ga jij babypoeder gebruiken om van dat plakzand op je lichaam af te komen of heb je een betere truc die je met de wereld wil delen? Laat het weten in de reacties op Facebook en vergeet deze nuttige tip niet te DELEN met al je vrienden zodat iedereen zandvrij de zomer doorkomt!