Vader Wijst Naar Iets Uit Het Raam, Maar Let Op De Reactie Van De Baby. ONBETAALBAAR!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het leven draait om de kleine dingen, en deze video is daar het perfecte voorbeeld van. In de clip maken we kennis met de kleine baby Harper en haar vader Don.

Hoewel ze al eens eerder voor het raam naar de regen heeft gekeken, is dit de eerste keer dat ze daadwerkelijk naar buiten gaat om rond te spetteren in de warme zomerregen — en wie anders dan papa is daar aan haar zijde, blij om haar deze geweldige ervaring te mogen geven.

baby

Dit is niet de eerste keer dat Harper te zien is in een bijzonder schattige video, want het blijkt dat ze al eens eerder in een filmpje heeft gespeeld waar ze op een hilarische manier naast de hond des huizes kroop. Die video ging viral en werd meer dan 13 miljoen keer bekeken! Nu is Harper terug om een nieuwe ‘eerste keer’ te ervaren en deze keer ziet en voelt ze de regen.

Zal deze video net zo populair worden als de vorige? Ik weet het wel zeker! Haprer’s reactie is absoluut onbetaalbaar. Ze kan simpelweg geen genoeg krijgen van de regen. Wat een onvergetelijk moment dat is vastgelegd samen met haar vader Don. Dankzij Harper worden we eraan herinnerd dat je moet genieten van elk kostbaar moment. Als je genoten hebt van deze video, vergeet hem dan niet te DELEN met je vrienden op Facebook!