Surfers zien een babywalvis in grote nood. Wat ze besluiten te doen? Hartverwarmend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Soms kunnen walvissen vast komen te zitten tussen de rotsen tijdens eb en vloed. Dat is precies wat er afgelopen woensdag gebeurde.

Het kleintje zou overleden zijn als ze niet op tijd gered was door de surfers Mauricio Camareno en zijn vrienden. Ze waren met z’n allen aan het strand bij Costa Rica toen ze plotseling een mysterieuze hobbel uit het water zagen komen bij een kleine rivier. Toen ze dichterbij kwamen hoorden ze de kleine walvis om hulp roepen. Het kostte hun volledige kracht om het beestje naar dieper water te krijgen. Dit kwam omdat ze ontzettend verzwakt was. 6 uur lang hielden de surfers het kleintje boven water zodat ze kon ademen.

walvis

Als de surfers haar niet hadden gevonden was ze ongetwijfeld komen te overlijden. Toen het water weer begon te stijgen, grepen de surfers hun moment om de walvis naar dieper water te krijgen.

walvis1

Hun harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen. De kleine walvis kon uiteindelijk op eigen kracht wegzwemmen. Ik weet zeker dat ze deze mannen eeuwig dankbaar zal zijn. Ze hebben tenslotte haar leven gered.

walvis2

Wat een geweldig verhaal! Wat vind jij van deze mannen die alles op alles zetten om de walvis te redden? Laat het ons weten, en DEEL dit geweldige verhaal met al je vrienden en familie op Facebook!

walvis3

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.