Hij Zet Zijn Baby Op De Vloer, Maar Wanneer De Puppy DIT Doet Kan Papa Niet Stoppen Met Lachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Honden en baby’s… schattiger dan dit wordt het niet, en deze video is het bewijs. Deze video is al meer dan acht miljoen keer bekeken en gaat over een puppy genaamd Wicket die een diep gesprek voert met baby Sophie.

De ouders van Sophie noemen haar ook wel eens ‘de hondenfluisteraar’ omdat ze blijkbaar leuke gesprekken kan hebben met haar hond.

En daar zijn wij het helemaal mee eens, want kijk eens hoe kleine Sophie over het tapijt kruipt en aardig wat te zeggen heeft tegen haar hond Wicket.

puppy en baby

En het leukste van alles is dat hij gewoon terug praat! Het ‘gesprek’ dat ze voeren is onbetaalbaar en je kunt de vader van Sophie horen lachen op de achtergrond terwijl de camera loopt.

Ik weet niet wat schattiger is, de baby of de puppy… Laten we het maar op een gelijkspel houden. Het leukste is dat dit mooie moment op camera is vastgelegd door de ouders.

Het is absoluut een prachtige herinnering die iedereen in de familie nog lang zal onthouden. Heb jij zelf een puppy die op zo’n manier tegen huisgenoten praat? Laat het ons weten en vergeet deze video niet te delen op Facebook als je er net zo van genoten hebt als wij!