Baby olifant zakt midden op de weg door zijn poten. Maar kijk eens wie dan te hulp komt schieten..!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Mensen zijn niet de enige die de waarde van familie begrijpen. Ook dieren kunnen de band met familie op een sterke manier aanvoelen.

Olifanten behoren tot de intelligentste dieren. Een groot aantal van de typische gedragspatronen van olifanten wijzen op hoge intelligentie: rouw, leren, zorgen voor andermans jongen, mimiek, kunst, spelen, humor, altruïsme, het gebruik van werktuigen, medelijden, zelfbewustzijn, geheugen en mogelijk taal.

olifant

Men zegt wel eens dat iemand een olifantengeheugen heeft, en terecht, want het geheugen van een olifant is uitstekend. In het Engels zegt men wel: an elephant never forgets.

In de onderstaande video zie je een olifanten familie over de weg lopen, als de kleine plotseling moet stoppen voor een welverdiende pauze. Toch is het niet slim wat ze doet, omdat de kans groot is dat het kleintje kan worden aangereden.

Maar kijk eens wat haar familie vervolgens doet. Dit is zonder twijfel één van de meest hartverwarmende video’s die ik ooit heb gezien.

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.