Ze Had Moeite Om Haar Baby Te Laten Slapen, Totdat Ze DIT Trucje Toepaste!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Baby’s zijn vaak moeilijk in slaap te krijgen. Dat geldt vooral voor pasgeborenen die nog niet weten wanneer het dag of nacht is. We horen het van moeders overal ter wereld, “Waarom slaapt mijn baby overdag en is hij ’s nachts actief en wakker?”

Ah! Frustraties, frustraties. Maar wist je dat er een makkelijke methode is om een eind aan dit dilemma te maken? We kwamen deze interessante video op het spoor die kan helpen om je baby makkelijk en snel in slaap kan krijgen. En met snel bedoelen we ook écht snel, namelijk in slechts een paar seconden!

huilbaby

De video bevat een baby die huilt en maar niet in slaap kan komen, maar zodra de moeder een dunne doek erbij pakt en zachtjes over het gezichtje van de baby veegt, valt de luide zuigeling binnen no time in slaap. We waren verbaasd toen we zagen dat dit zo snel en makkelijk ging. Het is net alsof er een ‘slaapknop’ op de dunne doek zit dat de baby snel in slaap laat vallen.

Hoewel dit niet bij alle baby’s even effectief zal zijn, kan het natuurlijk geen kwaad om het te proberen. Bekijk de methode hieronder en laat ons weten of het effectief is voor jouw baby. Deel je mening en deze video met anderen op Facebook (met in het speciaal met alle kersverse moeders!)