Moeder Laat Haar Baby In Minder Dan 1 Minuut In Slaap Vallen Met Deze Techniek. Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je zelf jonge kinderen hebt (gehad), dan weet je hoe lastig het kan zijn om hen in slaap te krijgen als het bedtijd is.

Jonge kinderen zijn vaak moeilijk in slaap te krijgen. Dat geldt vooral voor pasgeborenen die nog niet weten wanneer het dag of nacht is. We horen het van moeders overal ter wereld, “Waarom slaapt mijn baby overdag en is hij ’s nachts actief en wakker?” Ouders proberen de meest gekke dingen uit om hun kinderen rustig te maken, zodat ze uiteindelijk in slaap vallen. Ieder kind is natuurlijk anders, maar deze truc is wel de meest effectieve die we ooit hebben gezien en zal bij de meeste baby’s goed werken.

baby-slapen

ZIE OOK: Zijn zwangere vrouw gaat in een babybadje staan, maar blijf goed naar haar broek kijken…

De video is geplaatst op de Franse Facebook-pagina “Pour Nous Les Femmes”, wat staat voor “Voor ons vrouwen”, en wordt sindsdien door ouders over de hele wereld verspreid. De baby geniet duidelijk van de aandacht van haar moeder en valt binnen een minuut in slaap, terwijl ze aanvankelijk nog niet eens slaperig was. Bekijk hoe de truc werkt in de video hieronder en deel deze met iemand waarvan jij denkt dat hij of zij het zal waarderen!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!