Kersverse vader geeft zijn pasgeboren zoon een kus. Hoe zijn jaloerse hond daarop reageert? Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een nieuw gezinslid verwelkomen is niet altijd een makkelijke opgave. Maar de hond uit de volgende video heeft daar wel iets heel moois op gevonden!

Kleine Yoga was zo gewend geraakt aan de volledige aandacht van zijn baasjes over de jaren heen. Ze werd iedere dag heerlijk verwend en werd vaak getrakteerd op de lekkerste hondensnoepjes. Niet alleen hield ze ervan dat ze de enige baby in het gezin was, ze hield vooral van alle aandacht die haar gegeven werd. Als de hemel op aarde. Maar op een dag veranderde alles. Yoga merkte namelijk op dat de buik van haar baasje alsmaar dikker en dikker werd…

jaloers

Tevens kwam er plotseling een gloednieuwe kamer bij. Eerst dacht Yoga dat het nieuwe bedje voor haar bedoeld was, maar al snel kwam ze erachter dat ze er onmogelijk overheen kon springen. Toen, op een dag, hoorde Yoga geschreeuw dat afkomstig was van haar moeder. Later die dag kwamen haar baasjes terug met het meest bizarre dat Yoga OOIT had gezien: een klein schreeuwend baby’tje die maar niet kon ophouden met huilen.

Al snel begon Yoga zich te realiseren dat de nieuwe aanwinst van de familie minstens zoveel kusjes en knuffels kreeg dan zij. Maar daar had Yoga iets op gevonden… Bekijk in onderstaande video maar eens wat er dan precies gebeurt. Ik kan gewoon NIET stoppen met lachen!