Nooit Meer Ijskrabben In De Winter. Zo Haal Je Het Ijs Op Je Voorruit Er Voortaan Af!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Vergeet dat ijskrabben, want met de onderstaande truc haal je ijs heel gemakkelijk en snel van je autoruit af!

De wintermaanden staan weer voor de deur en dat betekent dat de koude ochtenden met bevroren autoruiten er ook weer aan komen. In ons land kunnen de temperaturen binnen no-time omslaan en daar zijn we liever op voorbereid. Niet alleen qua kleding, maar ook onze auto moet goed voorbereid zijn om de winterse vrieskou te overleven.

We weten dat je ’s ochtends wel meer te doen hebt, dus zijn we op zoek gegaan naar de beste tip om je autoruit snel te ontdooien. Dankzij deze truc zul je geen last meer hebben van koude handen en een ochtendhumeur!

autoruit

ZIE OOK: Hij legde een sok met kattenbakvulling op het dashboard van zijn auto. De reden? Briljant!

Het beste aan dit trucje is dat je geen ijskrabber nodig hebt. Wat moet je doen: Vul een spuitfles met 2/3 deel alcohol (bij de drogist) en 1/3 deel water plus één eetlepel afwasmiddel. Spray dit direct op de voorruit en het ijs verdwijnt in binnen een paar seconden! Makkelijker en goedkoper kan eigenlijk niet. Wil je zien hoe dit precies in zijn werk gaat, bekijk dan de onderstaande video. Vergeet deze tip niet te delen met je familie en vrienden – dan hebben zij er ook wat aan!

Volg ons op Facebook: