Niemand Stopte Toen Hij Autopech Had, Maar Toen Ik Zag Wie Hem Kwam Helpen? Tranen In Mijn Ogen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Van het krijgen van een lekke band tot het afbranden van je huis: vroeg of laat kwijgen we allemaal te maken met tegenslagen in het leven. Maar hoe reageren we als anderen onze hulp nodig hebben? Hier wilde HammyTV achter komen met dit sociale experiment.

Ryan, de reporter van HammyTV, zette zijn auto in de berm en deed alsof hij autopech had. Zou iemand hem komen helpen of zou hij compleet genegeerd worden? Tot zijn grote verbazing was er na twee uur nog geen één auto gestopt, maar toen gebeurde er iets onverwachts. Er stopte namelijk een vriendelijke man die hulp aanbood.

Het bleek dat de man een verschrikkelijke brand in zijn eigen huis had overleefd. Deze man, Eric, had tweede- en derdegraads brandwonden over meer dan de helft van zijn lichaam. Toen hij tijdens de brand zijn honden probeerde te redden, viel hij flauw. Het gevolg: een coma van maar liefst 27 dagen.

autopech hulp pechhulp verzekering auto pechhulpverzekering

ZIE OOK: Autoschadebedrijven willen niet dat je dit trucje ziet, maar het kan je een hoop geld besparen!

Toen hij hieruit ontwaakte, realiseerde hij zich pas dat hij alles, maar dan ook alles kwijt was. Na talloze operaties en flinke tegenslagen nam Eric zich voor om in zijn even altijd klaar te staan voor anderen. Ryan vond dit zo inspirerend dat hij besloot om Eric te helpen door een donatiepagina voor hem te openen. Het doel van deze actie was om 10,000 dollar op te halen voor Eric’s ziektekosten, kleding en huur. Inmiddels is er al drie keer zoveel geld binnengehaald!

Bekijk in de inspirerende video hieronder hoe Eric de man met autopech helpt. Wij van Viralmundo wensen hem een goed herstel en het allerbeste in het leven. Ben je ook geïnspireerd door dit verhaal, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: