Hij had niet verwacht DIT ooit langs de snelweg te vinden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2014 rijdt een automonteur Bryant Collins uit Georgia (USA) nietsvermoedend over de snelweg.

Wat hij dan uit zijn ooghoek aan de kant van de weg ziet kan hij bijna niet geloven. Wat het ook is, het kruipt in de berm vlak langs de snelweg gevaarlijk dicht bij het langsrazende verkeer! Bryant stopt zijn auto en stapt uit zodra hij zich realiseert dat het een baby is! Het kindje staat op het punt de drukke weg over te steken. Dik kan nooit goed gaan! Bryant schrikt zich kapot en loopt zo snel hij kan naar de baby toe.

kindje

Hij tilt het kindje van 15 maanden oud op en belt de politie. Wanneer de hulpdiensten ter plekken komen weten ze niet wat ze horen. Het blijkt dat de baby door de bossen naar de snelweg is gekropen. Het kindje bevindt zich inmiddels bijna 300 meter van zijn huis.

De vader van de baby wordt door de politie gearresteerd en er wordt een onderzoek gestart naar de thuissituatie van het kindje.

Het is een wonder dat deze baby dit avontuur zonder kleerscheuren heeft overleefd. Bryant is in ieder geval een held! Nadat hij de baby had gevonden blijft hij 2 uur lang bij het kindje. Hij stelt hem gerust en speelt muziek om hem te kalmeren. Wat een geluk dat Byrant de baby heeft gevonden. Dit had heel anders kunnen aflopen!

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!