Vlak voordat ze wilde parkeren pikte een man haar plek in. Hoe ze dat oplost? GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We hebben er allemaal weleens mee te maken gehad: je rijdt al 20 minuten rondjes op een parkeerplaats zonder dat je een plekje kan vinden.

In een wanhoopspoging ben je rond aan het rijden, op zoek naar mensen die misschien wel richting hun auto lopen om de parkeerplaats te verlaten. Ik heb zelfs een keer iemand 5 euro beloofd als diegene zijn plekje voor mij vrij zou houden. Hoe ver je wel niet kunt gaan voor een parkeerplek… Maar goed, er zijn natuurlijk ook situaties waarin je EINDELIJK dat welverdiende plekje hebt gevonden. En juist op het moment dat je wil gaan inparkeren, piept er net een auto tussen die snel je parkeerplek inpikt. Best brutaal, en dat is precies wat er gebeurde in deze video.

parkeren

In de video zien we duidelijk dat mevrouw al bezig is met inparkeren, als plotseling een kleine witte auto zich ervoor wurmt. Ze had twee keuzes: óf ze zou haar zoektocht vervolgen, of zoete wraak nemen. Wat mij betreft heeft ze de juiste keuze gemaakt. Dit is gewoon geniaal! Bekijk haar actie hieronder en laat weten wat je van haar revanche vindt.