Vrouw laat een grappig briefje achter op de auto van een vreemde, En dan vindt ze een verrassing onder haar ruitenwisser..

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is een leuke verrassing! Deze bestuurder die een parkeerplek stal probeert het weer goed te maken!

Een onbekende parkeert zijn auto op een privéplek van een bewoner. Deze dame besluit de auto niet weg te laten slepen maar zelf actie te ondernemen. Ze besluit een brief aan de eigenaar van de personenauto te schrijven en deze achter te laten achter zijn ruitenwisser. Ze schrijft: “Hi onbekende, omdat jouw auto gisteravond (en nog steeds) op mijn parkeerplek staat heb ik een bekeuring gelegen voor fout parkeren. Ik heb geen vergunning om in de straat te staan omdat ik deze parkeerplek heb. Ik ben blut. Deze parkeerplekken zijn privé. Ik kan je laten beboeten en wegslepen maar dat heb ik niet gedaan. Parkeer alsjeblieft niet meer op mijn plek”.

parkeerboete-auto

De volgende dag vindt de vrouw een verrassing onder haar ruitenwisser!

De parkeerboef probeert zijn fout goed te maken en schrijft: “Allereerst wil ik graag mijn excuus aanbieden voor het parkeren op jouw parkeerplek. Dat was niet netjes van me en ik wil je graag dit geven om je parkeerboete mee te betalen. Als je nog meer nodig hebt hoor ik het graag. Het kan zwaar zijn deze tijd van het jaar. Fijne kerst”. Bij het briefje zit 100 dollar!

Wat een goede actie! Dankzij dit soort berichten is mijn dag weer gemaakt! Lees de briefjes hieronder zelf:

brief 1

brief 2