Autistische jongen redt een pitbull. Diezelfde pitbull zou zijn leven compleet veranderen. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit verhaal is er één die iedereen moet lezen. Dit komt door de verschillende elementen van relaties. Ik kan je bijna garanderen dat dit een gevoelige snaar zal raken.

Deze video is gemaakt voor Johnny en zijn hond Xena twee jaar geleden toen Johnny nog maar 9 jaar oud was. Xena was een mishandelde en achtergelaten hond. Johnny’s moeder hoorde haar verhaal op TV, en voelde zich vrijwel direct aangetrokken door de pitbull. Ze besloot haar te adopteren toen ze eenmaal terug op krachten was gekomen. De familie had geen idee dat Xena hun hele leven zou veranderen, met in het speciaal die van Johnny. Er werd op jonge leeftijd autisme vastgesteld bij Johnny. Zijn familie voelde zich vaak hulpeloos, omdat Johnny moeite had met het bereiken van simpele dingen in het leven, zoals communicatie met anderen.

autist

Maar de dag dat de familie Xena ophaalde, veranderde er iets in Johnny. Het moment dat Xena bij haar nieuwe familie kwam maakte Johnny een 180 graden ommekeer. Xena trok vanaf het eerste moment naar Johnny. Ze voelde een duidelijke band met de 9-jarige jongen.

De onderstaande video laat de prachtige weg zien die de familie heeft afgelegd sinds de adoptie van Xena. Deze video heeft een inspirerende boodschap voor iedereen die te maken heeft met autisme in de familie of vriendenkring.

Het is ongelooflijk bijzonder om te zien hoeveel invloed dieren kunnen hebben op mensen die het nodig hebben. Dat is ook de reden waarom ik iedereen wil vragen om dit verhaal zoveel mogelijk te DELEN!