Hij verstijft als Simon hem treitert op het podium. Maar als hij begint met zingen laat hij iedereen sprakeloos achter. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Jonathan en Charlotte het podium opliepen tijdens de bekende talentenjacht ‘Britain’s Got Talent,” keek juryled Simon Cowell naar Jonathan en fluisterde, “en net toen je dacht dat het niet erger kon..”

Simon had op dat moment geen enkel idee dat het duo zou uitgroeien tot één van de meest bekeken artiesten uit de geschiedenis van het programma. Dit optreden heeft mij tot tranen toe geroerd. Jonathan was toen der tijd nog maar 17 jaar oud. Hij vertelde dat hij altijd al was gepest met zijn omvang. Totdat Charlotte zijn zangpartner werd. Het stel groeide uit tot een ware sensatie op het podium.

auditie

Maar dat ging niet zonder slag of stoten. Jonathan kreeg vlak voor de auditie een zenuwinzinking. Hij kon het bijna niet opbrengen om het podium op te stappen. Toch wist hij de moed bij elkaar te rapen. Samen met Charlotte besloot hij de mond te snoeren van iedereen die hun ooit belachelijk had gemaakt, met in het bijzonder Simon.

Dit bewijst maar weet dat je een boek nooit mag beoordelen op zijn uiterlijk!

DIT MOET JE ZIEN
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.