Niemand wilde deze oude hond adopteren, totdat deze man kwam. Maar zelfs hij had DIT niet verwacht!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Oudere honden zijn vaak de honden waar overheen gekeken wordt in het asiel. Vooral als je het hebt over pitbulls. Deze honden worden vaak minder goed begrepen, omdat dit ras bekent staat als ‘agressief’.

Maar wat veel mensen niet weten is dat een oudere hond juist zoveel meer in je leven kan betekenen. Deze video gooit alle stereotypen en misvattingen over pitbulls rechtstreeks in de container. Het verhaal begint met de tekst: Ze was dakloos, alleen, ze was oud en onbegrepen. Maar het moment dat we elkaar ontmoetten, werd het leven een stuk beter. Voor ons beiden. Deze video zorgde ervoor dat ik terecht kwam in een emotionele achtbaan. Je ziet hier het verhaal over Stella, een pitbull die door haar vorige eigenaar allesbehalve goed behandeld werd.

adoptie

Ze zat daarna jarenlang in het asiel, wachtend op een liefdevol baasje die haar weer onder haar hoede zou nemen. Het leek er een langere tijd op dat niemand haar wilde adopteren, totdat Hany langskwam. Het moment dat het koppel elkaar in de ogen aankeek, wisten ze dat ze vanaf dat moment onafscheidelijk zouden worden. Hany nam Stella mee naar huis, en gaf haar het leven dat ze haar hele leven al verdiende.

Bekijk het bijzondere verhaal van het stel in de onderstaande video. Ik kon mijn tranen amper bedwingen!