Ashley (12) wil nog heel veel zien voordat ze blind wordt, daarom werkt ze haar bucketlist af!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De 12 jarige Ashley Watson uit Washington (VS) heeft geen gemakkelijk leven gehad.

Toen ze pas 8 maanden oud was ontdekten artsen dat haar lever niet goed werkte. Na 6 jaar lang op de wachtlijst voor een donororgaan te hebben gestaan krijgt Ashley eindelijk een nieuwe lever. Deze transplantatie zou haar leven een stuk beter moeten maken. Even lijkt het leven Ashley weer toe te lachen. Maar na een oog test hebben de artsen weer geen goed nieuws voor het jonge meisje. Door jaren met een slecht werkende lever te hebben moeten leven zijn haar ogen aangetast. Het is zelfs zo ernstig dat de 12 jarige Ashley over 2 jaar volkomen blind zal zijn..

meisje blind

Stephanie, de moeder van Ashely wist niet wat ze hoorde toen de artsen haar het nieuws brachten. Ze wist niet wat ze moest doen. Als moeder wil je nu eenmaal het beste voor je kinderen en zal je er alles aan doen om ze te beschermen. Dergelijk nieuws is verschrikkelijk.

De moeder van Ashley heeft daarom samen met haar dochter een lijst gemaakt van alle dingen die Ashley nog graag wil zien voordat ze blind wordt. Samen met de hele familie willen ze nog zo veel mogelijk mooie herinneringen maken voor Ashley.

ziekenhuis

Zo staat er onder andere een reisje naar Las Vegas en een concert van haar favoriete band gepland. Ashley wil ook dolgraag de Eiffel toren in Parijs zien en opzoek naar een echte wilde beer. Een andere wens van Ashely is een puppy. Met de komst van de golden doodle puppy is deze droom al voor haar uitgekomen. De puppy is niet alleen heel lief en knuffelbaar maar is vanaf het eerste moment ook de beste vriend van Ashley! Samen zullen ze opgroeien en Ashely zal veel steun hebben aan deze trouwe viervoeter.

golden-doodle

Ashley is dol op tekenen en maakt daarom van ieder avontuur een tekening. Zo hoopt ze de mooie herinneringen nog beter te onthouden.

Wat een dapper meisje is Ashley. Van de manier waarop zij in het leven staat en waarop ze met haar aandoening omgaat kunnen heel veel mensen iets leren. Ik hoop dat ze nog veel mooie herinneringen mag maken!

Vergeet dit bijzondere verhaal van Ashley niet te delen met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!