De dames van O’G3NE beginnen met zingen… Maar kijk goed naar de emotionele reacties van de andere zangers!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’ is weer begonnen en dat mag iedereen weten ook, want met dit ijzersterke optreden van de meidengroep O’G3NE is de toon meteen gezet!

Deze dames kennen we natuurlijk van ‘The Voice of Holland’, maar daarnaast maken ze ook kans om ons land te vertegenwoordigen op het volgende Songfestival. De verwachtingen zijn daarom ook erg hooggespannen! Aan dit seizoen van Beste Zangers doen onder andere Sharon Doorson, Willeke Alberti, Jeroen van der Boom, René van Kooten en Brownie Dutch mee. In elke aflevering staat één zanger centraal die de te zingen nummers voor de andere kandidaten uitkiest. In deze aflevering staat Sharon Doorson centraal en zingen de deelnemers dus nummer uit haar repertoire.

artiesten

We zien hoe de meiden van O’G3NE hun eigen versie van Emeli Sandé’s ‘Clown’ vertolken. Maar let vooral even op de emotionele reactie van Sharon Doorson als de dames het nummer ten gehore brengen… Wauw! Geniet van het optreden hieronder en vergeet deze bijzondere uitvoering niet te delen met jouw vrienden en familie.