Ze Haalt Diep Adem, Maar Zodra Ze Begint Met Zingen? Ronduit Schitterend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Klaar om omvergeblazen te worden door een ongelooflijk jong talent? Ik ben serieus onder de indruk…

Twee jaar geleden nam Andie Case een zogenaamde car cover op van “Me & My Broken Heart / Lonely No More” en zette het op Youtube, waarna de video destijds viral ging en ruim 13 miljoen keer werd bekeken. Nu is ze terug met een nieuwe cover en deze gaat momenteel het internet over – en wij snappen wel waarom! Voor degene die haar niet kennen, Andie Case is een opkomend singer/songwriter uit Seattle, Washington, en haar fans bewonderen haar vanwege haar subtiele, zoete stem. Daarnaast staat deze geweldige zangeres bekend om haar enorme stembereik.

gitaar

Terwijl ze haar eigen muziek schrijft en uitvoert, heeft ze in korte tijd aardig wat fans erbij gekregen dankzij haar mashup covers van verschillende popliedjes. In de video hieronder mengt ze Jason Derulo’s ‘Want To Want Me’ met de popklassieker ‘I Want You To Want Me’ van Cheap Trick uit 1979.

Andie is niet de enige talentvolle muzikant in haar video’s; zowel de gitarist op de achterbank als de bestuurder van de auto hebben een mooie stem die perfect past bij de liedjes en covers van Andie. Zodra hun stemmen samen komen is het nummer pas echt compleet, dus leun lekker achterover en geniet van het ritje! Andie zegt dat ze druk bezig is in de studio om nieuwe, originele muziek te produceren en ze kan niet wachten om het met de wereld te delen. Ik ben erg benieuwd waar ze volgende keer mee komt!