Dit Verlegen Meisje Was Te Bang Om Te Zingen, Maar Toen De Juryleden DIT Zeiden? Mijn Hart Brak!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Slechts een paar maanden geleden leed Anna Clendening nog aan een ernstige vorm van depressie. Ze had zelfs geen energie meer om uit bed te komen.

Haar ouders voelden zich machteloos. Ze moesten toezien hoe hun dochter leed aan deze verschrikkelijke ziekte. Maar toen ontdekte Anna de kracht van muziek. Ze kreeg steeds meer zelfvertrouwen door te zingen en gitaar te spelen. Uiteindelijk wist ze haar depressie te verslaan.

Ze was zelfs zo zeker van zichzelf, dat ze zich opgaf voor America’s Got Talent. Maar toen ze daar het podium betrad, werd de overweldigende ervaring haar even teveel. Gelukkig wist Nick Canon haar het zelfvertrouwen te geven om door te gaan.

zingen podium artiest akoestische gitaar

ZIE OOK: Ze filmt haar twee verlegen kinderen, maar wat ze doen zal je sprakeloos laten.

Ze kreeg een daverend applaus waarna ze mocht beginnen met haar auditie. Hoewel ze nog steeds erg zenuwachtig was, overwon ze haar angsten… en dat resulteerde in een zeer bijzondere auditie die je gezien moet hebben. Bekijk hieronder haar optreden en vergeet deze hartverwarmende video niet te delen met je vrienden op Facebook als je blij bent dat Anna haar passie heeft gevonden!

Volg ons op Facebook: